İskenderun ADD’de Musa Gündoğdu dönemi başladı!

  1. Olağan Genel Kurul’da Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) İskenderun Şube Başkanlığı görevini üstlenen Musa Gündoğdu, Atatürkçü düşünceyi daha fazla yaymak ve daha güçlü bir şekilde savunmak için çalışacağını söyledi.

İTSO Meclis Salonunda düzenlenen, divan başkanlığını Kemal Sonay’ın,  divan üyeliklerini ise Zeynep Çakmaklı ve Cemal Çelik’in üstlendiği genel kurula Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkan Yardımcısı Özgür Çınar, Dörtyol Belediye Başkanı Dr. Bahadır Amaç, CHP İskenderun İlçe Başkanı Hüseyin Derin, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda önemli isim katıldı.

Kongrede görevi devreden mevcut başkan Fahrettin Turhaner, dernek faaliyetleri hakkında yaptığı bilgilendirmenin ardından, yeni yönetim kuruluna başarılar diledi.

Dörtyol Belediye Başkanı Dr. Bahadır Amaç, Hatay ve ülke olarak zorlu bir süreçten geçildiğini, bu sürecin üstesinden gelmek için Atatürk’ün ilke ve inkılaplarının yol gösterici olacağına inandığını vurgularken, “Zor günlerden çıkacağız, güneş yeniden doğacak” dedi.

ADD Genel Başkan Yardımcısı Özgür Çınar da, daha çok sahada olacaklarını belirterek, “Atatürk ilke ve inkılaplarını anlatmaya devam edelim” mesajı verdi ve ADD’ye üye olmayanlara derneğe katılma çağrısı yaptı.

ADD İskenderun Şube Başkanlığı’na getirilen Musa Gündoğdu ise, görevi devralmanın büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirterek, derneğin bayrağını en yükseğe taşımak için tüm yönetim kurulu üyeleriyle birlikte büyük bir özveriyle çalışacaklarını ifade etti.

Gündoğan, “Bildiğimiz yolda ilerleyeceğiz ve Atatürkçü düşünceyi her yere yayacağız” derken, eski yönetime teşekkür etti ve derneği daha güçlü kılmak adına hız kesmeden çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı.

Musa Gündoğdu başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu: İlknur Dedeağa, Mehmet Çağlar, Hülya Çapan, Metin Kandemir, Ali Dalkılıç, Süheyla Sardan.

Denetim Kurulu asil üyeleri: Fahrettin Turhaner, Ali Akyol, Muzaffer Terlemez

Disiplin Kurulu asil üyeleri: Mahmut Sabah, Zekeriyya İnli, Zuhal Tam

Kurultay delegeleri: Fahrettin Turhaner, Hüseyin Kırdar ve Fuat Gezgin seçildi.