Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, Karaağaç Mahallesinde yapımı tamamlanan ve açılışı için gün sayan ‘Suni Çim Saha ve Karaağaç Kapalı Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulundu.
Çocukların ve gençlerin daha iyi koşullarda spor yapabilmesi için spora ve sporcuya desteklerinin süreceğini ifade eden Başkan Sami Üstün, Hatay genelinde en fazla spor kulübünü bünyesinde barındıran bir ilçe olarak tesisleşme çalışmalarının da devam ettiğini söyledi.
Karaağaç Spor Tesisleri’nin yanında bulunan sahanın Suni Çim Saha’ya dönüştürülme ve Arsuz Belediyesi Karaağaç Kapalı Spor Kompleksi çalışmalarının bitme aşamasına geldiğini söyleyen Başkan Üstün, “Yapımı hızla süren Suni Çim Saha UEFA standartlarında, resmi müsabakalara uygun bir şekilde hazırlandı. Seyirci tribünü, soyunma odaları, hakem odası gibi odaların da yer aldığı yan saha olarak ifade edilen Suni Çim Saha ile Karaağaç Spor Tesisleri yanında yapımı tamamlanan Karaağaç Kapalı Spor Kompleksi’nin de kısa süre içerisinde açılışını gerçekleştireceğiz. Başlangıçta basketbol ve voleybol gibi spor dallarının olacağı komplekste ilerleyen zamanlarda farklı branşlarda spor etkinlikleri ve çalışmaları da gerçekleştirilebilecek” dedi.