Hatay Barosu’nda devir teslim töreni

Olağan Genel Kurul sonrası mazbatasını alan Hatay Barosu Başkanı Av. Hatay Tut ve yönetim kurulu, devir teslim töreniyle göreve başladı.

Geçmiş dönem Baro Başkanı Av. Erhan Nizamoğlu, yeni başkan Av. Hatay Tut, yönetim, disiplin, denetleme kurulu üyeleri ve TBB delegeleri ile Adalet Sarayı’nda bir araya geldi.

Av. Erhan Nizamoğlu yeni seçilen başkan Av. Hatay Tut’a çiçek takdim ederek hayırlı olsun dileklerini sundu ve göreve seçilen bütün kurullara başarılar diledi.

Hatay Barosu Başkanı Hatay Tut, birlik ve beraberlik içerisinde meslek sorunlarının çözümü için çalışacaklarını belirterek, “Bu demokratik yarışa katkı veren bütün meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bütün meslektaşlarımıza en iyi hizmeti vermeye çalışacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde bütün meslektaşlarımızın katkı vermelerini bekliyoruz. Meslek sorunlarımızı hep beraber çözeceğiz. Daha önceki başkanımıza ve yönetici arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hatay Barosu’nu en iyi noktalara taşıma hedefindeyiz. Törene katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Törenin sonunda Baro Başkanı Hatay Tut, yönetim, disiplin, denetleme kurulu üyelerimiz ve TBB delegeleri depremde vefat eden meslektaşları anısına yaptırılan deprem panosuna çiçek bırakarak, depremde vefat eden meslektaşlarını andı.