Sanatla kalplere dokunan adamlar tek çatıda buluştu!

İskenderun’da kültür-sanatın gelişimini destekleyen çalışmalar yürütecek olan İş Sanat ve Kültür Adamları Derneği, Başkan Şekip Abacı önderliğinde İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni (İGC) ziyaret etti. İş dünyasının yanı sıra müziğe duydukları ilgiyle de tanınmış isimleri aynı çatıda toplayan derneğin üyeleri, İGC Başkanı Diyap Atar ve gazetecilerle samimi bir sohbet ortamında buluştu.

Karşılıklı iyi niyet dilekleriyle gerçekleşen ziyarette, dernek yönetimi İskenderun için, yapacakları kültürel ve sanatsal çalışmalar hakkında bilgi verirken, kentin kültürel gelişimine katkı sunmak adına basınla yapılabilecek işbirliği fırsatlarını da konuştu.

İskenderun İş Sanat ve Kültür Adamları Derneği Şekip Abacı ve beraberindeki heyet, ayrıca depremi yaşayan kentlerde sosyal çalışmaların önemine işaret ederek, sanatın iyileştirici gücüne dikkat çekti.

Ziyaretin sonunda İGC Başkanı Diyap Atar, gerçekleşe  n ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, İskenderun basınının kentin sorunlarını etkili bir şekilde gündeme getirdiğini vurguladı.