Gastronomievi şeflerinden Arsuz’da lezzet şöleni!

Unesco Hatay Gastronomievi şefleri, Hatay’a özgü birbirinden güzel yöresel ve tescilli tatlarla Arsuz’da muhteşem bir gastronomik etkinliğe imza attı.

Unesco’nun gastronomi şehri ilan ettiği Hatay’ın birbirinden lezzetli 600 çeşit yöresel yemeğini geleneksel yöntemlerle modern tarzı birleştirerek insanların beğenisine sunan Hatay Gastronomievi şefleri, bu lezzetleri bu kez Arsuz’da vatandaşlarla buluşturdu.

Unesco Hatay Gastronomievi şeflerinden Didem Aynuroğlu’nun geleneksel Hatay mutfağını modern dokunuşlar yaparak sunduğu lezzet dolu program katılımcılardan tam not alırken, şef Aynuroğlu Hatay’ın tescilli tatlarını en iyi şekilde tanıtmaya devam edeceklerini belirtti.

Gerçekleşen programa katılan HBB Başkan Vekili Armağan Teköz ile İmar A.ş Genel Müdürü Halil İbrahim İmren de,  “Dünyanın 26. Gastronomi Şehri Hatay’ımızın mutfak kültürünü tanıtmaya ve yaşatmaya devam ediyoruz” diyerek Gastronomievi şeflerine ve emeği geçenlere teşekkür etti.