Fatih Tosyalı bir kez daha farkını gösterdi

İskenderun’un önceki dönem Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti(İGC)’ni ziyaret ederek, 61. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla yaş pastayla jest yaptı. Görev yaptığı süre içerisinde basınla iyi ilişkiler kuran, haber ve bilgi akışının sağlanmasında ulaşılabilirliğiyle de gönülleri fetheden Başkan Tosyalı, İskenderun Basını’nın gücüne ve etkisine dikkat çekti.

Hem İGC’nin kuruluş yıldönümünü kutlamak, hem de basının her zaman yanında olduğunu hissettirmek amacıyla gerçekleştirdiği ziyarette Tosyalı, “İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin değerini biliyoruz. 61 yıldır tüm meslek kuruluşlarıyla güç birliği yapmak, bir arada omuz omuza olmak çok değerli ve kıymetli. 61 yıl ayakta kalabilmek, devamlılığı sağlayabilmek de çok önemli. Ümit ediyorum; nice nice yılları beraber kutlarız.  Güzel haberler yapmanız dileğiyle 61. Yılınız kutlu olsun” dedi.

İGC Başkanı Diyap Atar da, gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Fatih Başkanım, bizleri hiç yalnız bırakmadınız, her zaman yanımızda oldunuz. Sizlere çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Fatih Tosyalı, daha sonra 61. Yılın onuruna üzerinde gazete kupürlerinin bulunduğu yaşpastayı Başkan Diyap Atar ile birlikte kesti.