İskenderun Kaymakamına tam not!

Göreve başladığı 2022 yılından bu yana başarıları ve önemli hizmetleriyle İskenderun’a değer katan Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, deprem sonrasında olağanüstü gayretleriyle yaraların sarılmasında çok önemli çalışmalara imza attı.

Depremi ailesiyle yaşayan ve anında oluşturduğu ‘Afet Yönetim Merkezi’nde canla-başla çalışan Kaymakam Demiryürek, dürüst ve mütevazi kişiliğiyle İskenderunlular’ın gönlünde taht kurdu.

Koordinasyon ve yönetim anlayışıyla deprem bölgelerinde örnek olan İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, liyakatli bir kamu yöneticisi olduğunu ispatladı.

SÖZ Gazetesi’nin yeni haber merkezini ziyaretinde devletin tüm olanakları aktardığını da anlatan İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, “Tüm kurumlarla çok özverili çalıştık ve gelen yardımları hakkaniyetle depremzede ailelere dağıttık. Basının da önemli desteğini hissettik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yoğun ve stresli süreci konuştuğumuzda, yorgunluğunun hiç önemli olmadığını ve vatandaşların normal yaşama dönmesinin her şeyden önemli olduğunu söyleyen Kaymakam Demiryürek, İskenderun’un her şeyin en iyisini hak ettiğini vurguladı.