Bakan Özhaseki, Hatay’da

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem sonrası şehri ayağa kaldırmak için yürütülen inşaa çalışmalarını incelemek üzere Hatay’a geldi. Bakan Özhaseki’yi Hatay Havalimanı’nda Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Hatay Valisi Mustafa Masatlı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, ilçe belediye başkanları ve Ak Parti teşkilatları karşıladı.

Aralarında Ankara temsilcileri, köşe yazarları, çok farklı görüşlere sahip medya çalışanları, programcıların da olduğu 42 gazeteci ile Hatay’a gelen Bakan Özhaseki’nin basın mensuplarına Hatay’ı gezdirerek, yürütülen çalışmaları anlatacak. Bakan Özhaseki’nin özellikle rezerv alan üzerinden yaşanan tartışmaların yaşandığı bölgede ev sahipleriyle de görüşeceği, İl Afet Koordinasyon Merkezi’nde ilçe kaymakamları ve belediye başkanlarının da katıldığı toplantıda yürütülen çalışmaları değerlendireceği öğrenildi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, ziyaretleri kapsamında ilk olarak Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirerek, Hatay’ın geleceğini oluşturacak projeleri değerlendirdi.