Ziraat Park’a insan seli

İskenderun Kaymakamlığı ve İskenderun Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden renkli etkinliklerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın tadını çıkarttı.

Ziraat Park’taki muhteşem atmosferde yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı şenlikte, çocuklar aileleriyle birlikte kendilerine armağan edilen bayramın keyfini doyasıya yaşadı. Yüz boyama, şişme balon oyun alanları ve çeşitli parkurların yeraldığı şenlikte İskenderunlular’ı Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, Belen Kaymakamı Mahmut Yılmaz, Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Yıldırım, ilçe Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Demir de yalnız bırakmadı.

Çocuklarla langırt oynayan, ok atışı yaparak sevinçlerine ortak olan İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, “Burada emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür etmek istiyorum, özellikle Kızılay ve gönül mutfağına ayrıyeten teşekkür etmek istiyorum. Gönül mutfağı sabaha kadar çalışıp 5000 tane ikramlık hazırladılar katılanlar için. Çocuğun yüzünü güldüreceğiz demiştik, insanın yüzünü güldüreceğiz demiştik, kadınlarımızın yüzünü güldüreceğiz demiştik bugün 23. Gün. 1 Nisan’dan itibaren İskenderun’un yüzünü güldürmeye başladığımızı düşünüyorum ve İskenderun’da bütün yüzler gülene kadar bizim çalışmalarımız devam edecek. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ülkemize bölgemize kutlu olsun” derken, çocuklar için yaz boyunca çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerinin mesajını verdi.

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının Ziraat Park’ta gelenek olmasını ve her yıl burada coşku içinde kutlanmasını temenni etti.