Dörtyol’u fener alayı aydınlattı!

Dörtyol’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu düzenlenen fener alayı ile taçlandı. Dörtyol Belediye Başkanı Bahadır Amaç’ın göreve başlamasıyla düzenlenen etkinlikler, şehrin sosyal hayatına renk kattı ve vatandaşların yoğun ilgisini çekti.

Ellerinde Türk bayrakları ve fener olan binlerce kişi, Numune Evler Mahallesi Çaylı Caddesi’nde toplandı. Süleyman Demirel Anadolu Lisesi bandosu eşliğinde Atatürk Anıt Alanı’na kadar devam eden kortej yürüyüşünde vatandaşlara motorize gruplar da eşlik etti.

Etkinlikte Dörtyol Belediyesi Sanat Musiki Derneği ve Adana Büyükşehir Belediyesi Konservatuar’ının verdiği konserle vatandaşlar, çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçirdi.

Kutlama programına Dörtyol Kaymakamı Ümit Altay, Dörtyol Belediye Başkanı Bahadır Amaç, İlçe Emniyet Müdürü Dinçer Kalkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Belediye Başkanı Dr. Bahadır Amaç, etkinliğin sonunda yoğun katılımlarından dolayı vatandaşlara, protokol üyelerine, etkinlikte görev alan çalışanlara, Dörtyol Belediyesi Sanat Musiki Derneği üyelerine, Adana Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçılarına ve mobil konser platformunu etkinlik için tahsis eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a teşekkür etti.