23 Nisan ödülleri sahiplerini buldu!

İskenderun’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen sportif yarışmalarda dereceye giren çocuklara ödülleri törenle verildi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda yapılan müsabakalara 450 sporcu katıldı.

Dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Koordinatör Kaymakamlar Miyase Demirkoparan ve Ceyhun Denli, İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Demir takdim etti.

Ödül töreni ile aynı zamanda çocukların bayram sevinçlerine de ortak olduklarını söyleyen İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel, “Bu gibi etkinlikler çocuklarımızın hem deprem psikolojisinden daha rahat çıkması ve sosyalleşmesi adına, hem de 23 Nisan kutlama etkinlikleri kapsamında büyük önem taşıyor. Yarışmalara katılan tüm sporcularımızı, öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” diye konuştu.