İskenderun, her gün bir öncekinden daha iyi olsun diye sahadalar

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Kaymakam Murat Sefa Demiryürek ile birlikte Mete Aslan Bulvarı Sanayi Kavşağı’nda kurulan geçici prefabrik çarşıdaki esnafı ziyaret ettikten sonra, sahadaki çalışmaları inceledi.

Deprem sonrası profebrik çarşıda çalışmalarını sürdüren esnafın görüş ve taleplerini dinleyen Kaymakam Demiryürek ile Başkan Dönmez, eksikliklerin giderilmesi noktasında da istişarede bulundu.

Başkan Dönmez ve Kaymakam Demiryürek daha sonra, depremin yanısıra  deniz taşkınlarıyla da zarar gören Atatürk Anıt Alanı ve spor kompleksi bölgesinde başlayan onarım çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmaların istikrarlı şekilde sürmesi için alınacak tedbirleri tespit etti.

İskenderun Sahil Şeridi’nin yeniden yapılandırılması için de Türkiye Tasarım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu’nun ekibinde yer alan DB Mimarlık Kurucu Ortağı Bünyamin Derman ile birlikte sahil şeridinde incelemeler de yapan Başkan Dönmez, “Söz verdiğimiz gibi İskenderun için gece gündüz sahadayız. Sahil Kompleks Önü, Atatürk Anıt Alanı çevresi, Mete Aslan Bulvarı ve kentimizin dört bir yanında çalışmalarımız sürüyor. İskenderun’umuz her geçen gün bir öncekinden daha iyiye gidiyor” dedi.