Başkan Dönmez’den hafta sonu ‘İskenderun’ mesaisi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in görevlendirmesi ile İskenderun’a gelen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Halil Uğur ve GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler, Belediye Başkanı Mehmet Dönmez ile bir araya geldi.

Başkan Dönmez’in sorunlara kalıcı çözümler üretmek amacıyla kurduğu temaslar sonucu ilçeye gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ekibi, Başkan Dönmez ve daire müdürleri ile düzenlenen toplantıda İskenderun’un son durumunu ele aldı ve yapılabilecekler üzerinde istişarede bulundu.

İskenderun Sahili, Mete Aslan Bulvarı ve Çay Mahallesi başta olmak üzere kentin farklı noktalarında incelemelerde bulunan Başkan Dönmez ve konukları kardeş şehir uyumu içinde sorunların çözüleceği mesajını verdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman İskenderun Belediyesi’nin yanında olacağını belirten Başkan Vekili Halil Uğur ve GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler deprem sonrası İskenderun’un ayağa kaldırılmasında tüm güçleri ile İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez’e destek vereceklerini belirtti.

Desteğini İskenderun’a hissettirecek olan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne  teşekkür eden Başkan Dönmez de, önümüzdeki günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in ilçeye geleceğini dile getirdi.