CRT Metal, öğrenciler için oldukça ‘İSTE’kli!

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) VE CRT Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında imzalanan protokolle öğrencilere yeniden yemek bursu imkânı sağlanacak. İSTE ile CRT Metal Sanayi ve Ticaret A. Ş. Arasında iş birliği ve ortak anlayışı teşvik etmek ve geliştirmek amacıyla imzalanan protokolle İSTE’de eğitim gören 100 öğrencinin yemek katkı bedeli karşılanacak. CRT Metal Sanayi ve Ticaret A. Ş. daha öncede İSTE’li öğrencilere burs vermişti.

Nitelikli insan yetiştirmeyi ve ülke ekonomisine katkı sunmayı ilk hedef olarak belirlediklerini aktaran CRT Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Ceritbinmez, “Her zaman bu yönde çabalıyoruz. Dolayısıyla böyle bir proje içerisinde yer almanın gururunu yaşıyoruz. Gelecek yıllarda da üniversitemize destek vermeye devam edeceğimizi belirtmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Öğrencilerin her türlü istek ve ihtiyaçları için paydaşlarıyla etkileşim halinde olduklarını belirten Rektör Depci “2022 yılında da öğrencilerimize CRT Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile imzaladığımız protokolle yemek bursu verilmişti. Bugünde imzaladığımız protokolle burs verilmeye devam edildi. Atıf Ceritbinmez’e öğrencilerimize sunduğu katkı dolayısıyla şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum” dedi.