Arsuz’da TİP dalgası esiyor!

Yerel seçimler için geri sayım yaşanırken TİP Genel Başkanı Erkan Baş’ın Arsuz’da yapılan aday tanıtım toplantısındaki konuşmaları gündeme damga vurdu. Genel Başkan Erkan Baş, TİP Arsuz Belediye Başan Adayı Eşref Karayün ve belediye meclis üyelerine yaptığı destek çağrısında “Arsuzlular’a güveniyorum” mesajı verdi.

Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi seçmenlerin Ak Parti ve CHP arasında sıkıştırıldığına işaret eden Erkan Baş, “TİP, çağdaş kadrolarıyla alternatif parti olarak tüm oyunları bozmuştur. Gücün yanında değil, halkın yanındayız” sözleriyle büyük alkış topladı.

Arsuz Alyans Düğün Salonu’nda yapılan toplantıya yoğun ilgi gösteren Arsuzlular, Eşref Karayün’e tam destek verdi. Her geçen gün daha da büyüyen desteklere teşekkür eden Eşref Karayün, Arsuzlular’a olan inancını dile getirdi ve “Bu salondaki coşku gösteriyor ki; Arsuz’da seçimi mutlaka kazanacağız” dedi.

Konuşmaların ardından belediye meclis üyeleri tek tek anons edilerek Genel Başkan Erkan Baş’la birlikte vatandaşları selamladı. TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Arsuz Belediye Başkan Adayı Eşref Karayün ve belediye meclis üyeleri ayakta alkışlandı.