‘Arsuz’ ortak paydasında seçim güvenliği toplantısı!

Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi seçime katılacak olan belediye başkan adayları ve muhtar adayları ile bir araya geldi. Tüm adayların eksiksiz katıldığı toplantıda, seçimlerin huzur ve sükun içinde geçmesinin önemini vurgulayan Kaymakam Gökpınar, adaylara başarılar diledi.

Arsuz’da seçim sürecinin büyük bir siyasi olgunluk ve barışçcıl bir şekilde gerçekleştirildiğini belirterek, aynı şekilde de tamamlanmasını temenni eden Kaymakam Gökpınar, “Bu sürecin huzur ve güven içinde,  şeffaf bir atmosferde geçmesi için bütün adaylarımızın samimiyetle gayret gösterdiğini görmekten memnuniyet duyuyorum. İlçemizde, vatandaşlarımızın iradelerini sandığa yansıtmaları için gerekli bütün güvenlik tedbirleri alındı. Seçim öncesinde ve seçim gününde gerekli hassasiyetin sağlanması hepimizin sorumluluğunda. Seçim sonuçlarının Arsuz’un geleceği için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kaymakam Gökpınar, yerel seçimin yanısıra ilçenin genel sorunları, mahallelerin sorunları ve kamu hizmetleri gibi birçok konuda da istişarede bulundu.