Katliam gibi kaza!

Dörtyol Payas karayolunda meydana gelen kazada, karşı şeride geçen Tır’ın otomobile çarpması sonucu aynı aileden 6 kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Şükrü K. idaresindeki 31 AGU 531 plakalı tır, karşı şeride geçerek Mehmet Sönmez yönetimindeki 31 AJP 037 plakalı otomobile çarptı. Durumun bildirilmesi üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.


Otomobil sürücüsü Sönmez ile araçtaki biri çocuk 6 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
Yaralı, ambulansla Dörtyol Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tır sürücüsü Şükrü K. gözaltına alındı.

Kazada, otomobil sürücüsü Mehmet Sönmez ile eşi Zeynep, çocukları Eray ve Ecrin Sönmez, kayınpederi Zeki (64) ve kayınvalidesi Döndü Kara (62) kazada hayatını kaybetti, sürücünün çocuklarından Melek Su Sönmez (8) de yaralandı.


Kazayla ilgili adli soruşturma başlatıldığını belirten Hatay Valiliği’nin açıklaması şöyle, “D817-03 Devlet Karayolu üzeri Dörtyol Payas istikameti Nursan Hastanesi önünden Dörtyol – Payas istikametine seyreden Ş.K. isimli sürücünün sevk ve idaresinde olan çekici(TIR) araç hakimiyetini kaybederek karşı yöne geçmesi sonucu, karşı yönde seyreden otomobille doğrudan çarpışmıştır. Çarpışma sonucu oluşan kazada otomobilde bulunan 6 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 1 vatandaşımız yaralanmıştır. Konuyla ilgili adli soruşturma başlatılmış olup, sürücü Ş.K. gözaltına alınmıştır. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralı vatandaşımıza acil şifalar diliyoruz.”