Ekrem İmamoğlu’ndan Mehmet Duduoğlu’na tam destek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan, Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu’na tam destek videosu geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak bütün deneyimi ve birikimi ile seçildikten sonra Mehmet Duduoğlu’nun destekçisi olacağını ifade eden İmamoğlu, İskenderun’un önemine dikkat çekti.

İskenderun’u çok önemsediğini söyleyerek, Duduoğlu’na başarılar dileyen İmamoğlu, “Mehmet Duduoğlu Başkanıma İskenderun’da başarılar diliyorum. İskenderun’un çok önemli konuları var. Çok özenli bir belediyecilik sürecine ihtiyacı var. Sizin çok başarılı olacağınıza inanıyorum. Bütün birikimimizle, deneyimimizle İstanbul’un yanınızda olacağını size buradan taahhüt ediyorum. İnşallah 1 Nisan’dan sonra başta Hatay büyükşehir olmak üzere bütün ilçelerimizdeki başarılarımızla Hatay’ın yaralarını sarmaya devam edeceğiz. Yanınızdayız Mehmet Başkan” dedi.

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu da desteklerinden dolayı Ekrem İmamoğlu’na teşekkür ederek, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun yayınladığı mesajda, İskenderun’umuza ve şahsıma verdiği destekten dolayı çok teşekkür ederim. Gurur duydum. Ekrem Bey’in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını büyük bir farkla tekrar kazanacağına olan inancımız sonsuzdur. Başarılar dileriz. Hepimizin yolu açık olsun, hep birlikte Türkiye için çalışacağız” şeklinde konuştu.