Duduoğlu’ndan İskenderun için ‘ortak değerler’ buluşması!

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) üyeleriyle bir araya gelerek, daha güçlü bir İskenderun için destek istedi. Atatürk’ün izinden giden ve mirasına sahip çıkan ADD üyeleri ile aynı yolda ilerlediklerini ifade eden Duduoğlu, İskenderun’u ortak akla önem veren siyasi anlayışı doğrultusunda yöneteceğinin de altını çizdi.

ADD Başkanı Ali Akyol’un şehir dışında olması dolayısıyla Başkan Yardımcısı Şenay Toraman Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Duduoğlu, İskenderun’un hak ettiği hizmeti alması için belediyede CHP’nin sosyal belediyecilik anlayışının hâkim olması gerektiğini dile getirdi.

ADD’de olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Duduoğlu, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasına sahip çıkmak, onun ilke ve inkılâplarını korumak, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine taşımak için mücadele ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Türkiye’nin özgürlükçü, demokratik ve laik değerlerine sıkı sıkıya bağlıyız. Sizlerle aynı yolda omuz omuza yürüyoruz. Cumhuriyeti kuran ve Anadolu’yu yeniden ayağa kaldıran bir liderimiz var. Bizler de Atatürk’ün yolundan İlerliyoruz. Emanetlerine el birliği ile sahip çıkıyor ve sıkı sıkıya savunuyoruz. Daha güçlü bir İskenderun ve daha güçlü bir Türkiye için el birliği ile çalışacağız. Konukseverliğiniz ve sıcak sohbetiniz için teşekkür ederim” dedi.