Arsuz bu projelerle en ‘İYİ’ kimliğine kavuşur

Arsuz’un her gün farklı bir noktasında vatandaşla, esnafla buluşan İYİ Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Süleyman Sırrı Bahadırlı, tarım ve turizm kentinin potansiyelini yenilikçi projelerle ortaya çıkarmaya kararlı.

Seçimi kazanması halinde, ilçeyi bilen ve tanıyan kadrolarıyla Arsuz’a değer katacak, şehri geleceğe taşıyacak projelerle 7’den 70’e her kesime hitap etmeyi hedefe koyan Bahadırlı, “1 Nisan sabahı acil eylem planıyla Arsuz’u hızla olması gereken belediyecilik anlayışıyla buluşturacağız” dedi.

Gittiği her yerde büyük bir ilgiyle karşılanan ve projelerini tanıtan Bahadırlı, vatandaşlara afete hazırlıklı bir şehir olmasının yanında turizm, altyapı, ulaşım, eğitim, sosyal ve kültürel projelerle Arsuz’un muazzam potansiyelini ortaya çıkarma sözü verirken, ortak akla da önem verdiğinin altını çizdi.

“Bozuk yolları, olmayan kaldırımları, karanlık sokakları konuşmayacağız”

Arsuz’u ‘İYİ’ belediyecilik anlayışıyla tanıştırmak istediğini  belirten Bahadırlı, “Halkımızın inancı ve motivasyonu Arsuz için hayal ettiğimiz aydınlık yarınların çok da uzak olmadığını bizlere gösterdi.  Hedefimiz; konuşulmaması gereken, utanç verici bozuk yolları, olmayan kaldırımları, karanlık sokakları ve altyapı sorunlarını acil eylem planı ile çözüp belediye hizmetleri konusunda orta çağda kalmış şehrimizi olması gereken belediyecilik anlayışıyla buluşturmaktır. Bizler konunun uzmanı STK’lar ile beraber çalışarak rant odaklı şehir anlayışı defterini kapatıp insan canı odaklı şehrimizi tekrardan kuracağız. Düşük maliyet, sürdürebilirlik ve gelecek nesillere aktarılabilir, doğa ve çevre dostu projeler ve engelsiz yaşam alanları ile kendine yetebilen, üreten, yatırım çekme potansiyeline sahip, yeni istihdam alanları yaratabilen, turizm gelirlerini yükselterek ilçe ekonomisini kalkındırmayı hedefliyoruz ve kazanan Arsuz diyoruz” şeklinde konuştu.