İGC’deki buluşma ‘Arsuz’u ‘Üstün’ tuttu!

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Sami Üstün, basın mensuplarıyla seçim çalışmaları ve Arsuz ile ilgili gelecek hedeflerini paylaştı. Belediye meclisi üyesi adaylarıyla birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, ev sahipliği ve desteklerinden dolayı İGC Başkanı Diyap Atar ve basın mensuplarına teşekkür eden Üstün, daima barış dilini kullanarak, Arsuz’a değişim ve dönüşümü yaşatacaklarını vurguladı.

Arsuz’da depremin izlerini sileceklerini ifade eden CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Sami Üstün, “Arsuz’a umut olacağız, güven sağlayacağız. Bu şehre sadece ve sadece hizmet edeceğiz. Arsuz’un tarihine ve doğasına saygılı bir yaklaşımla hareket edeceğiz. Betonlaşmadan uzak, sürdürülebilir ve ekolojik prensiplere uygun bir dönüşüm olacak. Ekibimizle birlikte tüm sorunları çözmek için el birliğiyle sahada tam gaz çalışacağız” diye konuştu.

Üstün, göreve gelmesi halinde idari kadro ve personelin saha çalışmalarındaki başarı ve eksikliklerini de değerlendirilmek suretiyle yepyeni bir düzen kurulacağına vurgu yaptı.

İGC Başkanı Diyap Atar, Başkan Adayı Sami Üstün’e başarılar dileyerek, seçimlerin hayırlı olmasını temenni etti.