ATSİAD’a ‘Bizim Mehmet’ sözü!

Akdeniz Tüccar ve Sanayici İş İnsanları Derneği(ATSİAD) Başkanı Mithat Ceritbinmez ve üyeleri, Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez’i ağırladı.

Ekonominin kurmaylarıyla İskenderun’un geleceğini, projelerini ve hedeflerini masaya yatıran Dönmez, göreve gelmesi halinde şehri ortak akılla yöneteceğini ifade ettiği işadamlarına “Şehrin kaderini değiştiren insanların içinde yer aldım” dedirteceğinin sözünü verdi.

ATSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Ceritbinmez, gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği Mehmet Dönmez’e çalışmalarında başarılar dilerken, “Mehmet bey, sevip saydığımız İskenderun’umuzun çok kıymetli bir ailesinin evladı. Çalışmalarını görüyoruz. İskenderun onu çok sevdi. ‘Bizim Mehmed’imiz diyorlar. Seçildiği taktirde güzel hizmetler yapacağına inancımız tamdır” dedi.

ATSİAD üyelerine göstermiş oldukları nezaketten dolayı teşekkür eden Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, kentin dinamikleri olarak hep birlikte hareket edeceklerini vurgularken, “Biz bu hizmet yoluna inanarak çıktık. Hangi siyasi parti fikrine sahip olursak olalım, şunu söyleyeceğiz; ‘Dün Mehmet diye bir kardeşimiz vardı. Bu şehrin kaderini değiştireceğini söylüyordu ve ben bu şehrin kaderini değiştiren insanların içinde yer aldım’ diyeceksiniz. Omuz omuza İskenderun’u kalkındıracağız” dedi.