Bizim Mehmet, basına öyle bir konuştu ki!

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, basın mensuplarıyla bir araya gelerek, kente kısa, orta ve uzun vadede kazandırmayı planladığı çalışmaları paylaştı.

Yelken Kulübü’nde düzenlenen toplantıda İskenderun’un geleceği ile ilgili basın mensuplarıyla değerlendirme yapan Dönmez, gazetecilere hitaben yaptığı konuşmada her türlü eleştiriye ve yeni fikirlere de açık olduğunu vurgularken, “Şehirle ilgili, çalışmalarımızla ilgili bütün eksikleri ve yanlışları yazabilirsiniz.  Eleştirebilirsiniz. Ancak, şantaja ve yalan habere asla boyun eğmem” dedi

İskenderun’un kaybedecek bir günü bile olmadığını söyleyen Dönmez, “Uyumayacağız, çok çalışacağız. İskenderun’u sil baştan yaratıp, hızla iyileştireceğiz. Evvel Allah bunun için bilgimiz de, birikimimiz de var” dedi.

Özellikle çocuklar, gençler ve kadınların mutlu yaşamaları için güzel projeleri olduğunu vurgulayan Dönmez, “Her kesimden insanımızın kardeşçe yaşadığı güneyin incisi güzel memleketimiz artık makus kaderine terk edilmeyecek. Artık biz varız. Biz memleket çocuğuyuz. Burada doğduk, burada öleceğiz. Bizim memleketimize borcumuz var. Herkes rahat olsun, birlik beraberliğimizin tüm enerjisini İskenderun’a harcayacağız. Üreten, gelişen, geliştikçe imrenerek bakılan bir İskenderun’u inşaa edeceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Biz gençliğimize, dinamizmimize ve enerjimize güveniyoruz” şeklinde konuştu.

Dönmez, açıklamalarının ardından basın mensuplarının sorularını içtenlikle cevapladı.