Jandarmadan uyuşturucu tacirlerine ‘NARKOÇELİK’ darbesi!

Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Jandarma Komutanlıklarınca 14 ilde düzenlenen “NARKOÇELİK-1” operasyonları kapsamında Hatay’da 1,5 kg metamfetamin, 2050 adet captagon ele geçirildi, 2 zehir taciri yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, jandarma bölgesinde uyuşturucu imalatçıları ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik düzenlenen “NARKOÇELİK-1” operasyonlarında 14 ilde toplam 1 Ton 68 Kg uyuşturucu madde ile 51 Bin 100 adet Uyuşturucu Hap ele geçirildiğini, 142 Zehir taciri ve sokak satıcısının da yakalandığını duyurdu.

Ülkenin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarının karalılıkla devam edeceğini söyleyen Bakan Yerlikaya, söz konusu illerde ele geçirilen uyuşturucu miktarları, yakalanan zehir tacirleri ve sokak satıcıları sayısını da açıkladı. Bu kapsamda,  Hatay İl Jandarma Komutanlığı’nca yapılan operasyonda; 1,5 kg. metamfetamin, 2050 adet captagon ele geçirildi, 2 zehir taciri yakalandığı belirtildi.