CHP’nin seçim şarkısı ve videosu paylaşıldı ama…

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in sosyal medya hesabından yayınladığı yerel seçim şarkısı ve videosunda büyükşehir adayları arasında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş yer almadı.

CHP’nin seçim sloganı ‘İşimiz gücümüz Türkiye’ olurken, Barış Manço’nun ‘Anlıyorsun değil mi’ eserinden uyarlanan tanıtım videosunda 14 belediye başkan adayı Genel Başkan Özgür Özel’le birlikte yürürken Hatay Büyükşehir adayı Lütfü Savaş’ın olmadığı, klibin sonunda yer alan afişte de resminin bulunmadığı dikkatlerden kaçmadı.

Videoda Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın yanı sıra Eskişehir adayı Ayşe Ünlüce, Tekirdağ adayı Candar Yüceer, Aydın adayı Özlem Çerçioğlu ve İzmir adayı Cemil Tugay’ın özel tanıtımları yapıldı.

Toplam 1 dakika 21 saniyelik seçim şarkısı ve filminde adaylığı tartışmalara neden olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş’ın yer almamasının reklam çekimlerinin 5-6-7 Şubat’ta yapıldığını, Lütfü Savaş’ın depremin yıldönümüne gelen bu tarihte Hatay’dan ayrılamadığı için çekimlere katılamadığı belirtildi.