Gençler, çocukların karne heyecanına ortak oldu!

İskenderun Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri, Arsuz’da düzenlenen ‘Karne Dağıtım Töreni’nde gerçekleştirdikleri şenliklerle öğrencilere unutulmayacak anlar yaşattı.


Çocukların karne heyecanına ortak olan Gönüllü Gençler, ilk olarak Çetillik İlkokulu’nda daha sonra da Gözcüler Konteyner Kentteki etkinliklerde müzik eşliğinde çocuklarla dans edip, yerel sanatçı Soydan Soydaş’ın söylemiş olduğu şarkılarla birlikte keyifli vakit geçirdi.


Deprem sonrası her zaman çocuklarla birlikte olup onlara destek olduklarını söyleyen İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, “Öncelikle Eğitim ve Öğretim yılının ilk döneminin sona ermesiyle karnesini alan tüm yavrularımızı tebrik ediyorum. Bu özel günde miniklerimizin bu heyecanına ortak olmak için İskenderun Gençlik Merkezi ailesi olarak Çetillik İlkokul’u ve Gözcüler Konteyner Kentindeki çocuklarla birlikte düzenlediğimiz şenlikte en güzel vakitleri geçirmeyi hedefledik. Onların yüzlerinde oluşan tebessümler bırakmak bizler için paha biçilemez bir mutluluk oldu. Böylesine güzel bir gün için hem kendi Gönüllü Gençlerime hem de Soydan Soydaş’a çok teşekkür ediyorum” dedi.