Yılmaz Şahutoğlu, ‘İskenderun için ben de varım” dedi!

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Yılmaz Şahutoğlu, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)’ni ziyaret ederek, basın mensuplarıyla biraraya geldi. Dosthane ve samimi  bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Yılmaz Şahutoğlu ve ekibini İGC Yönetim Kurulu Başkanı Diyap Atar, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları kapı da karşıladı.

Konuşmasında 6 Şubat depreminde yaşanılan zorlu sürece değinen Şahutoğlu, “İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nde sizlerle birlikte olmaktan mutluyum. Uzun yıllar süresince İskenderun’da bir arada saygı çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İskenderun’un daha iyi hizmet alabilmesi için çalışacağımı belirtmek istiyorum. Bu nedenle belediye başkanlığına aday adayı oldum. Biliyorsunuz ki yaşanan depremde kıyameti yaşadık, ailelerimizi, sevdiklerimizi kaybettik. Bu nedenle kimseyi kırmadan incitmeden saygı çerçevesinde çalışmalarımıza başladık ve uygun görüldüğü takdirde ‘Ben İskenderun için varım” dedi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İGC Yönetim Kurulu Başkanı Diyap Atar, aday adayı Yılmaz Şahutoğlu’na çıkmış olduğu yolda başarılar dileyerek, İskenderun için her şeyin hayırlı olması temennisinde bulundu.