Recep Atakaş, Vali Masatlı’yı ağırladı

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, demir çelik, kömür sektörü ve liman işletmeciliğinde bölgenin gurur kaynağı olan ve yıllardır Hatay’ın vergi rekortmenliğini elinde tutan Atakaş Şirketler Grubu’ nu ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Şirketin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Recep Atakaş ve yönetim kadrosu tarafından karşılanan Vali Masatlı, ilk olarak İşadamı Recep Atakaş ile bir süre sohbet etti. Daha sonra Atakaş’ın üretim tesislerini inceleyerek, şirketin faaliyetleri ve ürünleri hakkında bilgiler alan Vali Masatlı, sektördeki gelişmeler ve şirketin bölgedeki rolü üzerine istişarede bulundu.

Atakaş Şirketler Grubu’nun bölgedeki ekonomik ve ticari dinamizme katkı sağlayan önemli bir aktör olduğunu vurgulan Vali Masatlı, duayen işadamı Recep Atakaş’a Hatay ekonomisine ve istihdama katkılarının yanısıra, Süper Lig temsilcimiz Hatayspor’un isim sponsorluğu başta olmak üzere spora ve eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş da, gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, her geçen gün büyüyen şirket yapısı ve binlerce kişilik Atakaş ailesi ile daime en iyiyi yapmayı kendilerine ilke edindiklerini ve sürdürülebilir bir gelecek için yatırımlarına ve sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini ifade etti.

Eğitimin her şeyden önce geldiğine inandığını, bu ilkeden yola çıkarak iki Anadolu Lisesi, iki endüstri meslek lisesi, bir öğrenci yurdu ve bir de anaokulu yaptırdığını belirten Atakaş, toplum yararına olan her projede “Ben de varım” diyerek destek olmaya çalıştığını ifade etti.