CHP ‘nin Arsuz aday adayları netleşti!

CHP Arsuz İlçe Başkanı Necdet Kıyılı, aday adaylık başvuru sürecinin sona ermesinin ardından 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için teşkilata yapılan başvurulara ilişkin açıklama yaptı. Arsuz Belediyesi için aday bolluğu yaşanırken Başkan Kıyılı, Belediye Başkan aday adayı başvurusu sayısını 22, Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı sayısını da 72 olarak açıkladı.

Arsuz’un geleceği için yola çıkan bütün aday adaylarına başarılar dileyen Başkan Kıyılı, “Çok kıymetli Arsuz’lu hemşehrilerim, Belediye Başkan aday adayları ve Belediye Meclis Üyesi aday adayları başvurularını 5 Aralık 2023 Saat 17:00’de bitirmiş bulunmaktayız. Arsuz Belediye Başkan aday adayı başvurusu sayısı 22, Arsuz Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı sayısı da 72 olup bütün aday adaylara başarılar dileriz. Başta yönetim kurulu üyelerim olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Arsuz’da belediye başkanlığı için başvuru yapan aday adayları şöyle; Doç.Dr. Akın Çam, Mutlu Küçükyıldız, Kamil Bülent Keskin, Av. Sevinç Çakıcı, Emel Turan, Akıl Karaciğer, Nihat Karpuz, Hasan Arslan, Çağrı Aytaş, Metin Toparlak, Canan Karaciğer, Av. Hakan Mazman, Sami Üstün, Yıldız Bor, Murat Fatin Bereketoğlu, Nazım Culha, Ali Abbas Alay, Mahmut Şirin, Ayhan Güzel, İlhami Köybaşı, Necati Yıldız ve Cevdet Kıranlıoğlu.