Acil Durum Hastanesi’ne protokol ziyareti

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Düğünyurdu Mahallesi’nde kısmi olarak hizmet vermeye başlayan İskenderun Acil Durum Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Adem Yeşildal, Kemal Karahan ve Lütfi Kaşıkçı, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ün de eşlik ettiği ziyarette, Başhekim Veysel Yıldırım tarafından karşılanan Kaymakam Demiryürek,  hastanedeki işleyiş hakkında bilgiler aldı.

Kaymakam Demiryürek, sağlık yatırımının önemli ve öncelikli olduğunu vurgulayarak, “200 yataklı, 33 poliklinik, 36 yoğun bakım yatağı, 7 ameliyathane, 6 görüntüleme odası, 1 MR, 1 tomografi, 1 tam kapsamlı laboratuvar, 1 bronkoskopi, 1 endoskopi, 6 FTR, 3 onkoloji, 1 KVC merkezi ve 1 anjiografi ile hizmet vermeye başlayan İskenderun Acil Durum Hastanemiz vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Acil Durum Hastanesi’nin kentimize kazandırılmasında büyük emekleri bulunan Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya ve kıymetli ekibine İskenderun adına şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.