İskenderun Cafe yeni yüzüyle hizmette

6 şubat depreminde zarar gören ve belediye tarafından yeniden onarılan İskenderun Belediyesi 3 Nolu Sosyal Tesisi, yeni konsepti ve yeni çehresiyle İskenderun Cafe olarak hizmet vermeye başladı.


İskenderun Sahili’nin en güzide noktasında bulunan tesisin açılış kokteyline; Hatay Valisi Mustafa Masatlı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, AK Parti İl Başkanı Mehmet Öntürk, MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, siyasi parti ilçe başkanları, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, muhtarlar ve oda başkanları katıldı.


İskenderun Cafe Sosyal Tesisi’nin İskenderunlular’a hayırlı – uğurlu olmasını dileyen İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yaşanan deprem sonrası kentin toparlanmasının hızlıca ilerlediğini, onarımı ve tadilatı tamamlanan tesisi vatandaşların kullanımına açmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.
AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel de, yaşanan depremde insanların sevdiklerini kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, “Ama hayat devam ediyor. Bu tesisi İskenderun’a kazandıran ve halkın kullanımına sunan, Başkanımız Fatih Tosyalı’ya teşekkür ediyorum” dedi.


Hatay Valisi Mustafa Masatlı ise deprem felaketinin ardından şehrin hızlı bir şekilde toparlanması için çalışmaların sürdüğünü belirterek, “Millet olarak düştüğümüz yerden kalkmasını iyi biliriz. Devletimiz ve milletimiz el ele daha iyi hale geleceğimize inancımız tam. Hizmete giren tesisin hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Yapılan konuşmalar ve edilen dua sonrası hizmete açılan tesiste protokol ve katılımcılara tesiste ikramda bulunuldu.