Yeni mekanınız; Cemnur Garden

İskenderun’daki Cemnur Tesisleri ile Arsuz’daki Cemnur Garden Kır Düğünü ve Kahvaltı Salonu Sahibi Yıldırım Alpay, düzenlediği  basın toplantısında İskenderun’u yönetmeye talip olduğunu açıkladı.

Karaağaç’ta kent gürültüsünden uzak, yeşillikler içindeki yeni mekanı Cemnur Garden’da Arsuz’daki yeni yatırımını basın mensuplarına tanıtan Yıldırım Alpay, en güzel ve özel anlar için vatandaşların yer tercihinde aklına gelecek ilk isim olmak için her detayın düşünüldüğünü söyledi.

Cemnur Garden’ın açı ve kapalı salonu ile kır düğün salonu, kapalı düğün salonu ve serpme kahvaltı salonu ile kente yeni bir soluk getireceğini söyleyen Yıldırım Alpay, “Cemnur Garden bundan böyle ‘Kır Düğün Salonu’ olarak hizmet verecek. Bunun yanısıra doğum günleri ve çeşitli toplantılara da ev sahipliği yapacak. Vatandaşlarımız yeşillikler içerisinde huzurlu bir kahvaltı düşündüklerinde akıllarına ilk biz geleceğiz. İskenderun’umuz bundan sonra hak ettiği değeri ve hizmeti görecektir. Çünkü memleketimiz güzel bir memleket, İskenderun’u, İskenderunlu olan memleket insanlarımız yönetmeli” diye konuştu.

İskenderun Belediye Başkanlığına aday olduğunu da belirten  Alpay, önümüzdeki süreçte seçime yönelik çalışmalara da hız vereceğini açıkladı.