İGC’den komşuya ziyaret

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi, yeni komşuları Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun ilçe Teşkilatı’na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Depremde binalarının ağır hasar alması dolayısıyla, tarihi cemiyet binasının bitişiğinde daha önce Şehit ve Gazi Aileleri Derneği’nin bulunduğu binayı yeniden restore ederek kullanıma başlayan MHP İskenderun ilçe yönetimine gerçekleşen ziyarette, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve partililer, İGC Başkanı Diyap Atar, yönetim kurulu ve üyelerini kapıda karşıladı.

Binanın muhteşem bahçesinde Hatay ve İskenderun’un genel durumunun değerlendirildiği buluşmada, binanın yanısıra eylül ayı içinde genel kurulunu gerçekleştiren ve güven tazeleyen Başkan Turan Bozkurt’a hayırlı olsun dileklerini sunan İGC Başkanı Diyap Atar, yeni dönemde Başkan Bozkurt’a ve yönetimine başarılar diledi.

Komşuları olması dolayısıyla ziyaretin farklı bir yeri olduğunu söyleyen Atar, atıl durumdaki binanın tadilatını yaparak, kullanıma alan MHP ilçe yönetimine tarihi mekanın korumasına sağlamış oldukları katkıdan dolayı teşekkür etti.

MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, basının çok önemli bir güç olduğunu ifade etti ve İGC Başkanı Diyap Atar ve beraberindeki heyete nazik davranışlarından dolayı teşekkür etti.