Hatayspor’un gençleri topbaşı yaptı

Atakaş Hatayspor, depremin yaralarını sarmak ve gençlerin spor yaparak yeniden başarılarını arttırmak amacıyla altyapı sezon açılışını gerçekleştirdi. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın katılımıyla Baba Kerim Esentepe Semt Sahası’nda düzenlenen açılışta, Hatayspor Altyapı Koordinatötürü Mithat Baklacı sporda başarılı gençlere sahip çıkılması gerektiğinin altını çizdi.

Baklacı, yeni sezonda tüm sporcularına başarılar dilerken, Hatay’ı eski güzelliğine kavuşturmak ve tüm dünyaya tanıtmak amacıyla herkese önemli görevler düştüğünü ifade etti.

Atakaş Hatayspor’un bu sene de önemli başarılara imza atacağına inandığını vurgulayan Başkan Savaş, “Hatay’ın spor başarısına ihtiyacı var. Hatay ve 10 depremzede ili unutmamak ve unutturmamak istiyoruz. Maçlarımızda da Hatay’ın yeniden ayağa kalkması için herkes performans sergilemek zorunda. Çocuklarımız tabi ki spor da başarılı olacaklar ama eğitimli insanlara da ihtiyacımız var. Sporun da eğitime katkısı büyük. İnşallah ileride sporcularımız Türkiye’yi ve Hatay’ı en güzel şekilde temsil edecekler” derken, sporculara eğitimlerini aksatmamaları tavsiyesinde bulundu.