Başkan Tosyalı’ya teşekkürün en güzel ifade şekli!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, engeli vatandaşların dertlerine çare olan ‘Engelleri Aşıyoruz’ adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında ihtiyaç sahiplerine 200 adet akülü tekerlekli sandalye dağıttı.

İskenderun Belediye Binası önünde, Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’in de katılımıyla düzenlenen törende Hatay genelinde bugüne kadar 2000’i aşkın akülü tekerlekli sandalye dağıttıklarını söyleyen Başkan Fatih Tosyalı, kentin farklı mahallerinde yaşayan ve yürümekte zorluk çeken ihtiyaç sahibi vatandaşların taleplerini yerine getirdiklerini ve imkânlar ölçüsünde yaşlı ve engelli vatandaşlara destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel de sosyal belediyecilik programı kapsamında, ihtiyaç sahiplerine akülü tekerlekli sandalye dağıttıklarını belirterek, “Engelli kardeşlerimize her alanda desteğimiz devam edecek. Her zaman yanlarında olacağız, ihtiyaçları için koşturacağız, çözüm bulacağız” diyerek, Başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkür etti.

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek de, “Son günlerde gerçekleşen en güzel organizasyon” diye nitelendirdiği programda emeği geçen herkese teşekkür ederek, “İnsanımıza dokunmak, ihtiyaç sahiplerinin yanında yer almak, bu amaçla bir işin ucunda olmak, burada sizlerle olmak benim için ayrı bir memnuniyet meselesidir. Meslek hayatımda 25’inci yılım. 20 bin hanede 64 bin vatandaşımıza el uzatmışız. Az yada çok, ama herkese sosyal devletin farklı mecralarından, farklı kanallarından 20 bin 500 haneden 64 bin 500 vatandaşımıza bir şekilde el uzatmışız, el uzatmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.