Yaşar Niziplioğlu’ndan Arsuz’un geleceğine atılan imza!

Ülkede toprağın ve tarımın sürdürülebilir ömrüne katkı sunan Vitamin Gübre Tarım A.Ş.,  6 Şubat ve 20 Şubat 2023 tarihlerinde yaşanan depremde ağır hasar alan Arsuz  Üçgüllük Gülcihan İlkokulu binasının yerine, Çiğdem Niziplioğlu İlkokulu’nu inşa edecek.

Depremin yaralarını sarmak için ilk günden bu yana yoğun çalışmalar gerçekleştiren ve yardım kampanyasına da 10 milyon TL bağışlayarak imkânlarını bölgeye seferber eden Vitamin Gübre Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Niziplioğlu, zarar görerek kullanılamaz hale gelen okulu öğrencilerin güvenle geleceğe hazırlanabilecekleri 4 derslikli bir eğitim merkezine dönüştürecek.

Çocukların cıvıl cıvıl sesiyle şenlenecek olan okula eşi Çiğdem Niziplioğlu’nun adını verecek olan İşadamı Yaşar Niziplioğlu, yaptırılacak okulun protokolüne Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar ile birlikte imza attı. Arsuz Kaymakamlığı’nda düzenlenen törende, Kaymakam Gökpınar yüzlerce öğrencinin eğitim göreceği bir okul yaptırarak eğitim konusunda ilçeye destekte bulunan İşadamı Niziplioğlu ve ailesine teşekkür etti.

Vitamin Gübre Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Niziplioğlu da ilkokulun yeniden inşa edilmesi işini üstlenmekten onur duyduklarını belirterek,  okulun şimdiden Arsuz’a, eğitim camiasına hayırlı uğurlu olmasını diledi ve biran önce bitirip açılışını yapmak için heyecanlandıklarını ifade etti.