MHP İskenderun’da Turan Başkanla yola devam!

MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, yeni isimlerin de yer aldığı tek listeyle gerçekleşen kongrede delegelerden 5’inci dönem için vize aldı. İskenderun Belediye Kültür Sarayı’nda gerçekleşen geniş katılımlı 14. Olağan kongrenin divan başkanlığını Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül yaptı.

Büyük bir coşkuyla aynı gün İskenderun’un yanısıra Belen ve Arsuz’da da yapılan ilçe kongrelerinde MHP’liler Mart 2024 yerel seçimlerine yeni bir motivasyonla start verdiklerini de ortaya koydu.

Kongreye, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, MHP Hatay İl Başkanı M. Mehmet Fevzi Altay, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, belediye meclis üyeleri, ülkü ocakları başkanları, STK temsilcileri, muhtarlar ve davetliler katıldı.

MHP Hatay İl Başkanı M. Fevzi Altay, görevlerine seçilen dava arkadaşlarına başarılar dileyerek, “Cumhur ittifakı ile Hatay’da daha da güçlendik. İlçe Başkanımız ve yönetim kurulu her daim Cumhur ittifakı ile uyumlu çalışmış, şehrin hizmetleri için katkıda bulunmuştur. Kendilerine hayırlı uğurlu olsun diyerek, başarılar diliyorum” dedi.

MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt da yeni bir ekip ve yeni bir vizyonla çalışacaklarını belirterek, 5. dönem için güvenoyu veren delegasyona, partide emeği geçen, kongreye katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Turan Bozkurt başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu; Şakir Anıl, Ahmet Yılmaz, Mustafa Karakaya, Fatma Kaya, Bünyamin Saraçoğlu, Erkan Demir, Tufan Parmaksız, Celal Akbulut, Serdar Dinçer, Metin Ciğerli, Halil Yıldız, Bülent Kuğu, Mustafa Filik, Mehmet Altun, Kerim Yaldız, Kenan Yıldırım, Abdullah Kesik, Hulusi Tosun, Mehmet Ali Sezik, Serdar Dönmez, Emel Sönmez, Veysel Bayram, Ömer Uçman ve Veli Köse.

Gerçekleşen kongrelerde Belen’de Seyfullah Gürbüz, Arsuz’da da Ercan Kesik yeniden başkanlığa getirildi.