Arsuz, bu derneği çok konuşacak

Üniversite öğrencilerinin eğitim sürecini geri ödemesiz bursla destekleyen Arsuz Kültür ve Dayanışma Derneği(AKDER), 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı başvuru şartlarını açıkladı.

Başarılı ancak maddi desteğe ihtiyacı olan kız öğrencilere öncelik sağlayacak olan dernek, bu yıl “Daha çok öğrenci, daha çok burs” ilkesinden hareketle lisans programlarını okuyan veya yeni yerleşen öğrencilerin eğitimine yapacağı katkıyla, Arsuz’un yarınlarına gençlerle ışık tutacak.

AKDER Yönetim Kurulu Başkanı Mutlu Küçükyıldız, yeni burs talebinde bulunan öğrencilerin dernekten alacakları formu doldurarak en geç 31 Ekim’e kadar, eski öğrencilerin ise en geç 20 Eylül’e kadar derneğe müracaat etmeleri gerektiğini söyledi.

Göreve gelir gelmez ilk işlerinin daha çok üniversite öğrencisine burs sağlamak olduğunu ifade eden Küçükyıldız, öğrencilere belirtilen tarihler içerisinde başvuru yapmaları çağrısında bulunurken, yönetim kurulunun yanısıra, bursların devamlılığına katkı sunan işadamlarına teşekkür etti.

Burs başvuruları ile ilgili bilgi almak ve danışmak için AKDER Sekreteri Atifet Erdem’e 05385480449 irtibat numarasından ulaşabilirsiniz.