‘Keşke Hatay’a bir şey olmasaydı da bu ödüle layık görülmeseydim’

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ile eski yardımcı antrenörü Gökhan Zan, Türkiye Futbol Federasyonu(TFF)’nun 2022-2023 Sezonu Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Ödülleri Töreni’nde “TFF Özel Ödülü”ne layık görüldü. Teknik Direktör Volkan Demirel, ayrıca , “Süper Lig En Centilmen Teknik Direktör” ödülünü de Hatay’a taşıyan isim olurken, Gökhan Zan yaptığı konuşmayla törene damga vurdu.

Fair Play ruhunun her şeyden üstün tutulması, rakibe saygıdan taviz verilmemesi amacıyla geçtiğimiz yıl verilmeye başlayan TFF Fair Play/Adil Oyun Ödülleri’nin 2022-2023 sezonu sahiplerini bulduğu törende Demirel’e ödülünü Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve TFF Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Sait Gönen’in elinden aldı.

TFF’nin Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde düzenlenen törende Teknik Direktör Volkan Demirel’i Başkan Vekili Aydın Toksöz de yalnız bırakmadı.

Ödülü Hataylılar’a adadı

Gecede TFF Özel Ödülü’nü kazanan isimlerden biri de Gökhan Zan oldu. Zan ödülünü alırken, yaptığı açıklamada, “Bu özel ödüle beni layık gören TFF sosyal sorumluluk kurumu ve yöneticilerine çok teşekkür ederim. Bu ödülü tüm kayıplarımıza ve hayattta kalma mücadelesi veren tüm HATAY’lılar adına alıyorum. Keşke memleketime bir şey olmasaydı da bu da bu ödüle layık görülmeseydim. Hatay ve Hatayspor özelinde başkanımız ve yönetim kuruluna yaptıkları için çok teşekkürler. Volkan hocama da yaptıkları için çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsın Volkan kardeşim” dedi.