Kaymakam Gökpınar’dan Arsuz’un ilk başhekimine ziyaret

Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar, Arsuz Devlet Hastanesi’nin ilk başhekimi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Süha Şen’i ziyaret etti. Türkiye’nin farklı illerinde 36 yıldır sağlık sektöründe çeşitli görevlerde bulunan ve son olarak Arsuz’a sağlık alanında hizmet vermek için kolları sıvayan Şen’e yeni görevinde başarılar dileyen Kaymakam Gökpınar, hastanenin ilçe için önemine dikkat çekti.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Arsuz Devlet Hastanesi Başhekimi Süha Şen de hastanenin genel durumu hakkında bilgiler verdikten sonra, Kaymakam Gökpınar ile hastanenin birimlerini gezerek yerinde değerlendirme yaptı.

Başhekim Süha Şen kimdir?

36 yıldır sağlık sektöründe insanlarımıza şifa dağıtan Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Süha Şen, 1985 – 1988 yılları arasında Erzincan İl Sağlık ve Sosyal Yardım Müdürü olarak görev yaptı.

1999-2000 yıllarında Tokat İl Sağlık Müdürü, Tokat Devlet Hastanesi Başhekimlik görevi, Tokat Devlet Hastanesi Kan Bankası Müdürlüğü yaptı.

2005-2016 yılları arasında da TYİH Hastanesi Başhekim Yardımcılığı, 2016 2017 yılları arasında Beytepe Murat Erdi Eker Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı, 2019 – 2020 yılları arasında da Ankara Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekim Yardımcılığı görevini yürüttü.  Daha sonra İskenderun Devlet Hastanesi’nde Başhekim Yardımcılığı görevini üstlenen Şen, son olarak Arsuz Devlet Hastanesi’nin Başhekimi olarak atandı.

İlmi, mesleki ve birçok başarılı akademik çalışmaların altına da İmza atan Dr. Şen, enfeksiyon hastalıkları üzerinde 20’nin üzerinde SCI, SCI Expanded SSCI ve AHCI dışındaki endeksler tarafından taranan dergilerde tanınmış uluslararası yayınevleri tarafından yayımlanmış kitapta ulusal ve uluslararası araştırma ve makale yazdı.

Enfeksiyon hastalıkları üzerine yurt içi ve yurt dışı özel sunumlar yaptı.