İskenderunlu sporcu, Milli Takım formasını kaptı

İskenderun Mavi Vatan Spor Lisesi 10. sınıf öğrencisi Ali Efe Tabanca, Türkiye Kick Boks Milli Takım Seçmelerinde Türkiye Şampiyonu olarak Milli Takıma seçildi. Mardin’de yapılan 4 ayrı kategoride yaklaşık 7 bin sporcunun yarıştığı Türkiye Kick Boks müsabakalarında heyecanlı anlar yaşandı. Mardin Valisi Mahmut Demirtaş’ın da katıldığı ve Kick Boks eldiveni takarak, sporculara başarılar dilediği şampiyonada Türkiye şampiyonu olan Tabanca, elde ettiği başarı ile milli takım formasını kapmayı başardı.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen farklı sıkletlerdeki sporcuların madalya kazanabilmek için mücadele etmesinin yanında milli takım kadrosunda yer almak için ter döktüğü şampiyonaya İskenderun’un imzasını atan Ali Efe Tabanca’yı Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Harun Tüysüz başarısından dolayı tebrik etti.

Müdür Tüysüz, Türkiye şampiyonu olan İskenderunlu sporcu Ali Efe Tabanca ile İskenderun Mavi Vatan Spor Lisesi’ni tebrik ederek, başarılarının devamını diledi ve emeği geçen öğretmenlere teşekkür etti.