Dikkat çekici turuncu-mavi açıklama!

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, istifasının ardından yaptığı açıklamada takımla yola devam edip etmeyeceğinin şehrin bütünleşmesine bağlı olduğunu belirterek, herkesi ‘Takımın menfaati için ne yaptım?’ diye sorgulamaya davet etti. Eleştirmek yerine, kenetlenmek gerektiğinin altını çizen Başkan Bolat, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı’nı da İskenderunspor’un kapanması için uğraş vermekle suçladı.

İskenderunspor stadına kavuşuyor!

Sarıseki’deki 9 bin kişilik stadın tamamlanma aşamasına geldiğini ve 1’nci lig kriterlerine uygun bir şekilde inşa edildiğini ifade eden Başkan Bolat, “Sarıseki stadı son aşamaya gelmiştir, Eylül ayının sonunda İskenderunspor’a teslim edilecektir. Bu stat geçici bir stat değil, gerçek anlamada 9.000 kişilik 1. Lig kriterlerine uygun bir stat olacaktır. Ricam üzerine seyircilerimiz sıcaktan etkilenmesin diye, stadın gölgeliği saç yerine mebran olacak. Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı ile yılbaşında yaptığım görüşme sonucunda stadın ihalesine ek bütçe çıkararak tavanı istediğimiz gibi yaptı. Kendisine teşekkür ederim. Bayram sonu tavan çalışmaları başlıyor. Deprem felaketinden sonra stadın yapılması eleştirilecek değil, takdir edilecek bir konudur. Üniversitenin yanına yapılacak  yeni stad konusuna gelince; deprem dolayısıyla bu kadar insan rahmetli olmuşken şu anda stat yerine oraya depremzedelere konut yapılması veya oraya gençlerimiz için 4-5 tane futbol sahası yapılması en büyük dileğimdir” dedi.

“İskenderun’u da İskenderunspor’u da ayağa kaldıralım”

İskenderunspor’a destek olma çağrısını da yenileyen Bolat, “Birbirimizi eleştireceğimize bence birbirimize daha fazla sarılıp, daha saygılı olup, ‘İskenderun‘u nasıl tekrar ayağa kaldırırız?’ sorusunun hesabına bakalım. İskenderunspor’un geleceği için hep birilerini suçlu göstereceğimize, ‘Ben bu takımın menfaati için ne yaptım?’ diye kendimizi eleştirirsek daha faydalı olacak  bence… Çünkü karşımızda İskenderunspor’un bir an önce kapanması için uğraş veren ve İskenderun’a hiç faydası olmayan HBB başkanı var… Benim devam edip etmeyeceğim de haftaya belli olacak(Şehrin bütünleşmesine bağlı). Ama ne olursa olsun şehrine ve şehrini yöneten kim varsa sahip çıkın . Her şey gönlünüzce olsun” şeklinde konuştu.