Bakan Koca, Hatay’daki sağlık yatırımlarını markaja aldı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay’da inşaat süreci tamamlanan ve devam eden hastanelerde incelemelerde bulunduktan sonra, depremzedelerle bir araya geldi.
Koca, Altınözü’nde Mısırlı Camisi’nde cuma namazını kıldıktan sonra çıkışta kendisini bekleyen depremzede Fatma Kocaoğ’un çay davetini geri çevirmedi. Depremzede Kocaoğ’un evine giden Bakan Koca’ya çay ve biberli ekmek ikram etti.

Daha sonra Altınözü Devlet Hastanesi’nin bahçesinde kurulu olan sahra hastanesini ziyaret eden Bakan Koca, hastalarla bir araya gelerek, geçmiş olsun dileklerini iletti.
İskenderun’da yapımı süren ve kısa sürede açılması planlanan 200 yataklı İskenderun Acil Durum Hastanesi’nde incelemelerde bulunan Bakan Koca, buradaki çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Bakan Koca, “İskenderun Devlet Hastanemizi, bayramı izleyen günlerde hizmete açmayı planlıyoruz. Bugün yaptığımız ziyarette çalışmaları inceledik, çelik konstrüksiyonlarla inşaat hızla ilerliyor. Bazı durumlarda hız, şifadır” ifadelerini kullandı.

Bakan Koca, ayrıca iki ayda tamamlanıp hizmete alınan 300 yataklı Defne Devlet Hastanesi ziyaretinin ardından Antakya’da yapımı devam eden 400 yataklı Eğitim Araştırma Hastanesi’nin inşaatında incelemelerde bulundu.