Konteyner Cup’un şampiyonu belli oldu

TÜMYAD sponsorluğunda düzenlenen ‘Belen Konteyner Cup Futbol Turnuvası’ final maçı Türkiye Basketbol Federasyonu Konteyner Köyü’nde, kıran kırana geçen bir mücadelenin ardından sona erdi. Belen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce organize edilen futbol turnuvasının final maçını izlemeye gelenler arasında Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Ayvazoğlu, Belen MHP İlçe Başkanı Seyfullah Gürbüz, TÜMYAD Başkanı Salih Kılıç da yeraldı.

Belen Basketbol Köyü Konteyner Takımı’nın penaltılarla kazandığı müsabaka sonrası gerçekleşen ödül töreninde final maçının en başarılı 3 futbolcusunu 1000’er lira ile ödüllendireceğini ifade eden Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, “6 Şubatta yaşadığımız deprem felaketinin ardından zor günler geçiren çocuklarımıza böylesine güzel bir etkinlik düzenleyen ve emek veren herkese çok teşekkür ederim. Müsabaka da en başarılı olan Yakup Ülkü, Sefa Sarıkaya ve Reyyan kardeşlerime ödüllerini, zabıta arkadaşlarımızla ileteceğiz” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından ödüller sahiplerini bulurken, müsabakaya aileleriyle birlikte katılan minik çocuklar da İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı tarafından unutulmadı. Başkan Tosyalı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ile birlikte çocuklara lunapark biletlerini dağıtarak onları mutlu etti.