Kaymakam Demiryürek hep sahada

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, tamamlanma aşamasına gelen 200 yataklı İskenderun Devlet Hastanesi’nin yanı sıra, depremde yıkılarak yeni yerlerinde faaliyete başlayan kurum binalarında incelemelerde bulundu.

Sağlık Bakanlığı tarafından Cebike Mahallesi’nde çelik konstrüksiyon olarak inşa edilen İskenderun Acil Durum Hastanesi’ni inceleyerek müteahhit firma yetkililerinden bilgi alan Kaymakam Demiryürek daha sonra depremde hizmet binalarının zarar görmesi nedeniyle geçici olarak tahsis edilen binalarda fiziki yerleşimini sağlayan Sahil Güvenlik Doğu Akdeniz Grup Komutanlığı, Tapu Müdürlüğü ve müftülük binalarını gezdi.

Karargah binalarının depremde zarar görmesi nedeniyle kendilerine tahsis olunan farklı bir binada hizmetlerini sürdürecek olan Sahil Güvenlik Doğu Akdeniz Grup Komutanlığı ziyaretinde şeref defterini imzalayan Kaymakam Demiryürek, Kıdemli Binbaşı Onur Emir’den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Mustafa Kemal Mahallesi’nde hizmet vermeye başlayan Tapu Müdürlüğü ve müftülüğü ziyaret eden Kaymakam Demiryürek, göreve yeni başlayan Müdür Leyla Sarıbal Eğin ile İlçe Müftüsü Ramazan Avcı’ya görevlerinde başarılar diledi.