İskenderun için plaf-off zamanı!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezonun son karşılaşmasında İskenderunspor, sahasında konuk ettiği AFC Kablo Kanalları Uşakspor’u 5-1 yenerek, sezonu 3 puanla kapattı. Bu sonuçla ligdeki 23’ncü galibiyetini alan İskenderunspor, puanını 77’ye yükselterek, ligi üçüncü sırada tamamladı ve play-off oynamaya hak kazandı.

Ligin son karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmazken, futbolseverler ikinci yarıda tam 6 gol seyretti. İskenderunspor 58’nci dakikada bulduğu golle 1-0 öne geçerken, bu golden 8 dakika sonra AFC Kablo Kanalları Uşakspor karşılık verdi ve durum 1-1’e geldi.

Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran İskenderunspor, peş peşe bulduğu gollerle durumu 5-1’e getirdi ve hanesine 3 puanı yazdırmayı başardı.

Ev sahibi İskenderunspor’a galibiyeti getiren golleri 58, 70 ve 76 Enes Soy, 74 ve 89’ncu dakikalarda Kadir Ari kaydetti. Uşakspor’un tek golü ise 66’ncı dakikada Cem Aktaş’tan geldi.

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat bütün taraftarları play-off’ta desteğe davet ederek, “İskenderunspor play-off turunda Ankara Demirspor ile İstanbul Pendik Stadyumu’nda 25 Mayıs Saat 17:00 da karşı karşıya gelecek, karşılaşma tek maçlı eliminasyon sistemi şeklinde olacak. Kazanan takım bir üst tura çıkacaktır. Ankara Demirspor’u elememiz halinde bir üst turdaki rakibimiz 1461 Trabzon -Van Spor eşleşmesinin galibi olacak. Tüm Taraftarlarımızı Maçımıza Bekliyoruz” dedi.