Hakan Bolat, ‘Tek başıma mücadele etmekten yoruldum’

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İskenderunspor’un Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Bucaspor 1928 karşısında alınan 3-2’lik mağlubiyet sonrası açıklama yaptı.
Bugün oynanan maçta İskenderunspor 12’nci dakikada Artun ile perdeyi açtı: 0-1. Bucaspor 1928, 22’nci dakikada Onur’un golüyle beraberliği yakaladı: 1-1.

İlk yarısı 1-1 biten maçın ikinci devresine hızlı başlayan İskenderunspor 47’de Süleyman’ın golüyle 2-1’lik üstünlüğü yakaladı. Bucaspor 1928, 66’da kazandığı penaltı atışını gole çevirerek Mehmet Fuat’ın golüyle durumu 2-2 yaptı. Bucaspor 1928, 75’te İlhan ile 3-2 öne geçerek, maçı kazanan  taraf oldu.

Ev sahibi takım İskenderunspor’un 4 puan önüne geçerek play-Off’larda grup finali oynamayı garantilerken, turuncu mavlili takım 74 puanla 3’ncü sıradaki yerini korudu.

İskenderunspor, ligin son maçında Uşakspor A.Ş.’yi konuk edecek.

‘Bazılarına hakkımı helal etmiyorum’

Maç sonrası sitem dolu bir açıklama yapan İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, “Bariz hakem ve bireysel hatalar nedeniyle maalesef bu gün yenildik üzgünüm. Uşakspor maçından 1 puan almamız halinde 25 yıl sonunda çıktığımız 2.ligi kendi şehrimizde ve kendi stadımızda hiç maç yapmadan üçüncü olarak tamamlayacağız. Başarılı mıyız, değilmiyiz ben de bilmiyorum. Ama bildiğim bir şey varsa tek başıma mücadele etmekten yoruldum artık. Bazılarına da hakkımı helal etmiyorum” dedi.