MHP, İGC Basın Merkezindeydi

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Hatay İl Başkanı Fevzi Altay, İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve partililerle birlikte İskenderun Gazeteciler Cemiyeti(İGC) Basın Merkezi’ni ziyaret ederek gazetecilerle bir araya geldi.

Göreve atanmasının ardından yaşanan deprem dolayısıyla İGC’ye iade-i ziyaretinin gecikmeli olarak gerçekleştiğini ifade eden Başkan Altay, gündemi değerlendirirken 14 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde de destek istedi.

Ülkede istikrarın korunması gerektiğini belirten MHP İl Başkanı Altay, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçim sonucunun ne olursa olsun demokratik bir sonuç olarak karşılayacaklarını, Cumhur ittifakı olarak milletvekilliğinde MHP, Cumhurbaşkanlığında da Cumhurbaşkanı ve Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini söyledi.

Ülke geleceği ve refahı için Cumhurbaşkanının beş yıl daha ülke yönetiminde kalması gerektiğini söyleyen Hatay İl Başkanı Fevzi Altay, Milliyetçi Hareketin de mecliste güçlü bir şekilde temsil edilmesi gerektiğini belirterek MHP’ye kamuoyundan destek istedi.

Konuklarını kapıda karşılayan İGC Başkanı Diyap Atar da MHP İl ve İlçe Başkanlarını cemiyette ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.