Fenerbahçe, çocukların bayramını renklendirdi!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç,  Dörtyol’da çadır kentte kalan çocukların Ramazan ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Sarı-Lacivert Derneği tarafından Dörtyol’da kurulan çadır kentte, Fenerbahçe Kulübü tarafından düzenlenen 23 Nisan etkinliğinde Kulüp Başkanı Ali Koç çocuklarla bir araya gelip fotoğraf çektirdi.

Depremin izlerini bir nebze olsun silmek, çocukların Fenerbahçe için ne kadar önemli olduğunu onlara hissettirmek ve onları mutlu edebilmek için düzenlenen etkinlikte çocuklara çeşitli hediyeler veren Koç, atkı ve formaları da imzaladı.

Başkan Koç, “Çocuklarımız, bizim her şeyimiz… Bu güzel saf tertemiz çocukların samimiyeti saf duyguları yaklaşımları Fenerbahçe sevgisi aidiyeti bağlılığı burada bizzat yaşamak çok güzel. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen 23 NisanUlusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun!” derken, Hatay’da iki çadır kent kuracaklarını söyledi.

Çocuklara hamburger, pamuk şeker ve patlamış mısır gibi ikramların da olduğu 23 Nisan etkinliğinde, çeşitli hediyeler de dağıtıldı.

Daha sonra etkinlik alanına gelen Fenerbahçe’nin efsane kaptanı, Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Koç ile çadır kentteki aileleri ziyaret etti. Çocuklar gönüllerince eğlenirken, Koç ve Demirel’le de fotoğraf çektirdi.