Bülent Özer mazbatasını aldı

Abdülkerim Güven’in milletvekili aday adaylığı için ayrıldığı Ak Parti İskenderun İlçe Başkanlığı görevine atanan Bülent Özer zaman kaybetmeden görevi devreladı. İlçe başkanlığına getirilen Sarıseki eski belediye başkanı ve HBB meclis üyesi Bülent Özer, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’den mazbatasını teslim aldı.

Ak Parti Hatay İl Başkanlığı’ndan İskenderun Teşkilatı’nda yapılan bayrak değişimi ile ilgili açıklamada, “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’ın tensipleriyle İskenderun İlçe Başkanlığımıza Bülent Özer atandı. Başkanımıza yeni görevinde başarı diliyor, önceki dönem başkanımız Abdulkerim Güven’e 28.Dönem Milletvekili Aday Adaylığı sürecinde başarılar diliyor, bugüne kadar gösterdiği emek ve gayretleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel de, yeni başkana başarılar dilerken, “Görevi devreden Değerli İlçe Başkanımız Abdülkerim Güven’e bugüne kadar sürdürdüğü gayretli çalışmalardan ötürü teşekkür ediyor, görevi devralan Bülent Özer başkanımıza hayırlı muvaffakiyetler diliyorum. Birliğimiz, dirliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun” dedi.